Schut van de Ven Notariskantoor
Piet Heinkade 229
1019 HM Amsterdam

Postbus 282
1000 AG Amsterdam

T +31 (0)20 880 43 00
F +31 (0)20 419 64 65

info@schutvandeven.nl

KvK 34256425

ROUTEBESCHIJVING

Met de auto

Vanuit Utrecht (A2) of Amersfoort (A1): A2/A1 richting Amsterdam, Ring A10, richting Amersfoort / Zaanstad (Ring Noord).

Vanuit Den Haag, Rotterdam (A4): A4 richting Amsterdam, Ring A10, richting Amersfoort / Zaanstad (Ring Noord).

Neem afslag S-114 (Zeeburg) en sla aan het einde van de afrit linksaf. Ga bij de stoplichten rechtdoor. Vervolgens nadert u wederom stoplichten. U rijdt rechtdoor de Piet Hein tunnel in. Aan het einde van de Piet Heintunnel gaat u rechtsaf (richting Centrum) de Piet Heinkade op. Bij de stoplichten rijdt u rechtdoor en na ongeveer 200 meter (na het SMEG gebouw) slaat u rechtsaf (Withoedenveem). U kunt parkeren in de parkeergarage Nieuw Amerika. In de garage dient u te parkeren in de buurt van het eerste trappenhuis (bij het gele bordje betaalautomaat), U komt vervolgens op de begane grond uit op het Purperhoedenveem (bij Vesteda). U loopt naar de Piet Heinkade en slaat links af en loopt door tot nummer 229.

Vanuit Zaandam, Zaanstad (A7): Volg ring Amsterdam A10, richting Utrecht.

Neem afslag S-114 (Zeeburg) en sla aan het einde van de afrit linksaf. Ga bij de stoplichten rechtdoor. Vervolgens rijdt u rechtdoor door de Piet Hein tunnel. Aan het einde van de Piet Heintunnel gaat u rechtsaf (richting Centrum) de Piet Heinkade op. Bij de stoplichten rijdt u rechtdoor en na ongeveer 200 meter (na het SMEG gebouw) slaat u rechtsaf (Withoedenveem). U kunt parkeren in de parkeergarage Nieuw Amerika. In de garage dient u te parkeren in de buurt van het eerste trappenhuis (bij het gele bordje betaalautomaat), U komt vervolgens op de begane grond uit op het Purperhoedenveem (bij Vesteda). U loopt naar de Piet Heinkade en slaat links af en loopt door tot nummer 229.

Parkeren: Parkeergarage “Nieuw Amerika” (Withoedenveem, Amsterdam)

Met het openbaar vervoer

Vanaf Amsterdam Centraal Station

Neem aan de oostzijde van Amsterdam Centraal tram 26 richting IJburg. Stap uit bij de halte Kattenburgerstraat en steek de Piet Heinkade via het zebrapad over. Ga vervolgens rechtsaf. Na 250 meter vindt u ons kantoor op Piet Heinkade 229.